ANIVIZZION

Melkvonder 7, 7071 AN Ulft
0315 820 205
info@anivizzion.nl

SCAD Re-Event

SCAD Re-Event is een CAD/tekenprogramma gericht op het snel en correct intekenen van evenementen, concerten, podia, licht en geluid, exposities enzovoorts.De basis vormt de enorme bibliotheek met meer dan 20.000 artikelen die geschikt zijn om zowel eenvoudige 2D tekeningen te maken als complexe, stadionvullende, 3D ontwerpen.

Alibre Design

Alibre Design is een professioneel 3D MCAD softwarepakket voor kleine tot middelgrote ondernemingen, maar ook voor particulieren. Met Alibre Design kunt u gemakkelijk complexe 3D modellen creëren met een grote set 3D modeling gereedschappen. Inclusief, plaatwerk, BOM, 2D tekeningen enz. In de Expert versie zit ook een render programma voor razendsnelle en fotorealistische afbeeldingen.

Alibre Design is niet duur en kent een eenmalige aanschaf, jaarlijkse kosten zijn niet verplicht.

3d model

3D CAD programmatuur

Over AniVizzion

AniVizzion is gespecialiseerd in de verkoop en ondersteuning van 3D CAD programmatuur voor de evenementen branche en werktuigbouw, plus alle markten waar snel een 3D presentatie tekening gemaakt moet worden. Wij leveren de software, de opleiding en begeleiding die nodig is om snel en effectief met 3D CAD programmatuur aan de slag te kunnen. AniVizzion is opgericht in de vorige eeuw, dat is niet te merken aan onze drang naar innovatie, maar wel aan de ambachtelijke dienstverlening.

Transparante organisatie

SUPPORT

Wij hechten veel waarde aan het leveren van goede support. Daarom streven wij er naar om gemakkelijk te bereiken te zijn. Door onze transparante organisatie en korte lijnen kunnen problemen snel opgelost worden. Heeft u een technisch probleem? Dan kan het zomaar zijn dat u een programmeur aan de lijn krijgt om het samen met u op te lossen.

Kortom: aarzel niet om contact met ons op te nemen. Staat Teamviewer bij u klaar? Dan loggen we meteen in en lossen het probleem op.

Ontwerpen in 3D

Diensten

Het ontwerpen in 3D is relatief gemakkelijk. Om het meeste uit de software te halen zijn er vaak wat tips en trucs die u veel gemak en tijdsbesparing kunnen opleveren.

Wij verzorgen de trainingen en demonstraties om u op weg te helpen met uw softwarepakket.

SCAD Re-Event in actie

Video

Teamviewer

Voor de snelste support, maken wij vaak gebruik van TeamViewer. Het is veel makkelijker voor ons om u te helpen wanneer wij op uw scherm kunnen laten zien wat er moet gebeuren. Druk op de knop voor de nieuwste Teamviewer, Voor een oudere versie van TeamViewer klik hier

Neem contact op

Locatie: Melkvonder 7, 7071 AN Ulft

Telefoon: 0315 820 205

Email: info@anivizzion.nl