Anivizzion contactgegevens

NEEM CONTACT OP

Locatie: Melkvonder 7, 7071 AN Ulft
Telefoon: 0315 820 205
E-mail: info@anivizzion.nl

SCAD Re-EventAlibre Design

SCAD Re-Event

SCAD Re-Event is een CAD/tekenprogramma gericht op het snel en correct intekenen van evenementen, stands, exposities, concerten, podia, licht en geluid enzovoorts.
De basis vormt de enorme bibliotheek met meer dan 13.000 artikelen die geschikt zijn om zowel eenvoudige 2D tekeningen te maken als complexe, stadionvullende, 3D ontwerpen.

Alibre Design

Alibre Design is een professioneel 3D MCAD softwarepakket voor particulieren en kleine tot middelgrote ondernemingen.
Met Alibre Design kunt u gemakkelijk complexe 3D modellen creëren met een grote set 3D modeling gereedschappen. Vervolgens kunt u prachtige renders maken van uw modellen en alle krachten die in het model werken analyseren met de FEA addon.

3d model

3D CAD programmatuur

Over AniVizzion

AniVizzion is gespecialiseerd in de verkoop en ondersteuning van 3D CAD programmatuur voor werktuigbouw, standbouw, winkelinrichting, de evenementen branche en alle markten waar snel een 3D presentatie tekening gemaakt moet worden. Wij leveren de software, de hardware, de opleiding en begeleiding die nodig is om snel en effectief met 3D CAD programmatuur aan de slag te kunnen!

Transparante organisatie

SUPPORT

Wij hechten veel waarde aan het leveren van goede support. Daarom streven wij er naar om gemakkelijk te bereiken te zijn. Door onze transparante organisatie en korte lijnen kunnen problemen snel opgelost worden.

Heeft u een technisch probleem? Dan kan het zomaar zijn dat u onze programmeur aan de lijn krijgt om het samen met u op te lossen.

Kortom: aarzel niet om contact met ons op te nemen.

– Bert Hobelman

Ontwerpen in 3D

Diensten

Het ontwerpen in 3D is relatief gemakkelijk. Om het meeste uit de software te halen zijn er vaak wat tips en trucs die u veel gemak en tijdsbesparing kunnen opleveren.

Wij verzorgen de trainingen en demonstraties om u op weg te helpen met uw softwarepakket.

SCAD Re-Event in actie

Video

Teamviewer

Voor de snelste support, maken wij vaak gebruik van TeamViewer. Het is veel makkelijker voor ons om u te helpen wanneer wij op uw scherm kunnen laten zien wat er moet gebeuren. Druk op de knop voor de nieuwste Teamviewer, Voor een oudere versie van TeamViewer klik hier

Neem contact op

Locatie: Melkvonder 7, 7071 AN Ulft

Telefoon: 0315 820 205

Email: info@anivizzion.nl